Bring a friend

Bij 24/7 drive zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bevalt het werken via 24/7 drive jou ook zo goed? Maak het dan nóg leuker door jouw vrienden, kennissen, oud-collega’s of familie aan ons voor te stellen, in ruil voor een mooie beloning!

Jij weet als geen ander hoe het werken bij 24/7 drive er aan toe gaat. Jij kunt dus als de beste inschatten of hij/zij bij 24/7 drive past. Ken jij iemand die je aan ons zou willen voorstellen? Meld diegene dan direct aan in het formulier onderaan deze pagina!

Bonus

Als je een nieuwe collega aandraagt – en het blijkt een goede match te zijn – dan ontvang jij een beloning van €250 of €500! Het bedrag is afhankelijk van het soort collega dat je aandraagt (vrachtwagenchauffeur of ander logistiek personeel). 

Als wij via jou een nieuwe collega aannemen en deze collega 520 uur heeft gewerkt, ontvang jij de eerste beloning van 50% van het totaalbedrag. Na de volgende 520 gewerkte uren ontvang je het tweede deel, dus de overige 50% van het totaalbedrag. Zo verdien jij in totaal een beloning van €250 of €500 bruto voor het aandragen van een nieuwe collega!

Als iemand is aangenomen naar aanleiding van jouw aandragen, dan ontvang je hier altijd een bericht over vanuit de betreffende vestiging.

Ken jij een nieuwe collega? Meld diegene aan via het formulier onderaan deze pagina!

Hoe het werkt

Ken jij iemand die op zoek is naar een functie als vrachtwagenchauffeur C of CE, belader, bijrijder of logistiek medewerker? Of misschien wel iemand die graag de opleiding tot chauffeur wil volgen? Breng hem of haar met ons in contact! Komt deze persoon voor ons werken? Dan ontvang jij hiervoor een beloning!

  • Vraag je vriend(in), kennis, oud-collega of familielid toestemming om hem of haar bij ons aan te bevelen.
  • Vul het formulier in onderaan deze pagina. Zodra wij de gegevens hebben ontvangen, benaderen we diegene voor het maken van een afspraak.
  • Indien de kandidaat in dienst treedt bij 24/7 drive en 520 uur heeft gewerkt, dan heb jij recht op je eerste beloning van €125 of €250.
  • Na de volgende 520 gewerkte uren ontvang jij het tweede deel van jouw beloning, wat zorgt voor het totaal bedrag van €250 of €500.
  • Wij laten het je weten zodra we de kandidaat succesvol bemiddeld hebben en hij/zij 1040 uur heeft gewerkt.

*de beloning wordt bruto uitgekeerd

Aanmelden

Wij horen het heel graag wanneer jij een (toekomstige) chauffeur, belader of logistiek medewerker kent die graag bij ons komt werken. Jij een mooie bonus, wij een nieuwe werknemer rijker!