Draag een collega aan en ontvang een bonus! 

Bij 24/7 drive zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bevalt het werken via 24/7 drive jou ook zo goed? Maak het dan nóg leuker door jouw vrienden, kennissen, oud-collega’s of familie aan ons voor te stellen.

Jij weet als geen ander hoe het werken bij 24/7 drive er aan toe gaat. Wij denken dan ook dat jij goed kan inschatten of hij/zij bij onze organisatie past en komen graag met diegene in contact! Hoe? Dat lees je hier onder!  

Hoe het werkt

Ken jij iemand die op zoek is naar een functie als vrachtwagenchauffeur C of CE, belader, bijrijder of logistiek medewerker? Of misschien wel iemand die graag de opleiding tot chauffeur wil volgen? Breng hem of haar met ons in contact! Komt deze persoon voor ons werken? Dan ontvang jij hiervoor een beloning!

Hoe doe je dit:

  • Vraag je vriend(in), kennis, oud-collega of familielid toestemming om hem of haar bij ons aan te bevelen.
  • Stuur een mail naar jouw vestiging van 24/7 met daarin de naam, e-mailadres, en het telefoonnummer van de persoon die je wilt aanbevelen, zodat wij contact met hem of haar kunnen opnemen.
  • Indien de kandidaat in dienst treedt bij 24/7 drive en 1040 uur heeft gewerkt heb jij recht op je beloning.
  • Wij laten het je weten zodra we de kandidaat succesvol bemiddeld hebben en hij/zij 1040 uur heeft gewerkt.

Wat ontvang jij?

Als je een nieuwe collega aandraagt – en het blijkt een goede match te zijn – dan ontvang jij een beloning van €500,- bruto.

Wanneer ontvang je de bonus?

Indien er een nieuwe collega via jou wordt aangenomen én deze collega 1040 uur heeft gewerkt, ontvang jij je beloning. Als iemand is aangenomen ontvang je hiervan altijd een bericht vanuit de betreffende vestiging.

Ken jij een nieuwe collega? Breng hem of haar dan in contact met jouw vestiging van 24/7!

Wij horen graag van je!

Wij horen het dus heel graag wanneer jij een (toekomstige) chauffeur, belader of logistiek medewerker kent waar wij mee in contact moeten komen. Zo maak jij kans op een leuke beloning en is 24/7 drive een nieuwe werknemer rijker!