Vrachtwagenchauffeur gezocht?

Is uw bedrijf op zoek naar een of meerdere chauffeurs? Als hét uitzendbureau voor chauffeurs zijn we gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van vakbekwame chauffeurs. Daarnaast verzorgen we samen met onze partners voor opleidingen en nascholingen (Code 95) van chauffeurs. Via onze vestigingen in het buitenland zijn we uw partner voor het werven, uitzenden en huisvesten van internationale chauffeurs.

Waarom 24/7 drive

Aanpakkers

Al onze medewerkers houden van aanpakken. We staan 24/7 voor u klaar.

Persoonlijk

We kennen iedere chauffeur persoonlijk. Zo weten we precies bij welke opdrachtgever zij het best passen.

Professioneel

24/7 drive voldoet aan alle eisen en we kennen de transportwereld. Onze klanten en onze chauffeurs tevreden maken, dat is onze drive.

Aanbod diverse soorten chauffeurs

De variatie aan opdrachtgevers en gevraagde chauffeurs is groot. 24/7 drive biedt voor vrijwel elk transport en logistiek vraagstuk een passende oplossing. Zowel fulltime, parttime als op oproepbasis. Onderstaand lijstje met chauffeurs geeft een goede indicatie van de mogelijkheden:

  • Betonmixerchauffeur
  • Bakwagenchauffeur
  • Kipper chauffeur
  • Winkeldistributie chauffeur
  • Trekker-oplegger chauffeur
  • Bulkwagenchauffeur
  • Chauffeur koelwagen
  • Haakarm-combi chauffeur
  • Tankwagenchauffeur

EU-Chauffeurs

Om aan de behoefte van de Transportbranche te kunnen voldoen, bieden wij via onze vestigingen in het buitenland internationale chauffeurs aan. Met vestigingen in Polen, Roemenië, Bulgarije en Litouwen hebben wij een groot netwerk aan professioneel personeel.

Naast ervaren vrachtwagenchauffeurs en monteurs bent u ook voor gemotiveerde logistiek medewerkers en productiekrachten bij 24/7 drive aan het juiste adres. 24/7 drive is NEN-gecertificeerd en aangesloten bij de ABU. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@247drive.nl of 0499-470495.

24/7 bereikbaar én altijd in de buurt

Met 13 vestigingen in Nederland, 4 vestigingen in België en 1 vestiging in Duitsland is 24/7 drive altijd in de buurt. Om de juiste match met chauffeurs te maken, verdiepen onze medewerkers zich grondig in uw bedrijfscultuur en logistieke processen. De transportsector heeft een 24 uurseconomie. Vanzelfsprekend spelen we daar op in. Voor opdrachtgevers zijn we dag en nacht bereikbaar. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Maak direct een persoonlijke afspraak 

Chauffeur nodig? Direct of op korte termijn? Graag maken we een afspraak om uw specifieke wensen te bespreken. Vul onderstaand formulier in, stuur een mail naar info@247drive.nl of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan