De voordelen van het werken bij 24/7 drive

Wij vinden het belangrijk om naast een leuke baan ook een aantal voordelen te bieden, die het voor jou als chauffeur interessant maken om voor ons te werken. Ontdek ze nu en sluit je aan bij 24/7 drive.

Altijd de truck die bij jou past!

Omdat we bij 24/7 drive een ruim aanbod aan vacatures beschikbaar hebben, vind je bij ons altijd de truck die bij jóu past. Of je nou graag nationaal of internationaal, distributie of op de betonmixer rijdt, wij hebben altijd de truck en het werk dat bij jou past.

Wij gaan op zoek naar jouw droombaan

Met zoveel openstaande vacatures begrijpen we dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Onze collega's kijken daarom graag met jou mee naar wat jouw wensen zijn. Zij gaan vervolgens voor jou op zoek naar jouw droombaan. Mogen wij ook jou helpen aan je droombaan? Schrijf je nu in!

Draag een collega aan en ontvang een bonus

Ken jij iemand die op zoek is naar een functie als vrachtwagenchauffeur C of CE, belader, bijrijder of logistiek medewerker? Of misschien wel iemand die graag de opleiding tot chauffeur wil volgen? Breng hem of haar met ons in contact! Komt deze persoon voor ons werken? Dan ontvang jij hiervoor een beloning! Bekijk hier de voorwaarden.

Overtuigd?

Schrijf je dan nu in op een van onze vestigingen of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Overige voordelen

Korting op verzekeringen

Wanneer je werkzaam bent bij 24/7 drive kun je je collectief voor je ziektekosten verzekeren bij CZ of VGZ. Je krijgt dan een korting op de aanvullende ziektekostenverzekering.

Schrijf je in

Sparen voor kleding en accessoires

Als medewerker bij 24/7 drive spaar je automatisch voor items uit ons eigen kledingpakket en gave accessoires. Per gewerkt uur ontvang je €0,10 in je 'kleding spaarpotje'. Heb je 400 uur gewerkt? Dan spaar je €40,- die je kunt besteden.

Meer informatie

Sluit je aan bij 24/7 drive

Vind jouw droombaan bij 24/7 drive en solliciteer in de hoogste versnelling!

 

Bekijk vacatures