Ik zoek logistiek medewerkers

Bent u op zoek naar logistiek medewerkers? Als hét uitzendbureau voor de transport en logistiek zijn we gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van logistiek medewerkers.

EU-personeel

Om aan de behoefte van de logistieke branche te kunnen voldoen, werven wij logistiek personeel ook vanuit onze vestigingen in Polen, Roemenië, Bulgarije en Litouwen. Hiermee hebben wij een groot netwerk aan professioneel logistiek personeel.

24/7 drive is NEN-gecertificeerd en aangesloten bij de ABU. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@247drive.nl of 0499-470495.

24/7 bereikbaar én altijd in de buurt

Met 12 vestigingen in Nederland, 4 vestigingen in België en 1 vestiging in Duitsland is 24/7 drive altijd in de buurt. Om de juiste match met chauffeurs en logistiek medewerkers te maken, verdiepen wij ons grondig in uw bedrijfscultuur en logistieke processen. De transport- en logistieke sector heeft een 24 uurseconomie. Vanzelfsprekend spelen we daar op in. Voor opdrachtgevers zijn we dag en nacht bereikbaar. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Video recruitment

Met Cammio video recruitment maakt 24/7 drive het mogelijk om buitenlandse kandidaten op afstand te bereiken, zodat het wervings- en selectieproces versneld wordt en er een beter visueel profiel geschetst kan worden. Op deze manier weten we de juiste match te maken voor diverse opdrachtgevers uit de transport- en logistieke sector.

Maak direct een persoonlijke afspraak 

Logistiek personeel nodig? Liever gisteren dan vandaag? Graag maken we een afspraak om uw specifieke wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@247drive.nl of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Wat klanten over ons zeggen

24/7 is een uitzendbureau waarbij je nog ècht contact hebt met de mensen die er werken. Alle intercedenten even gedreven in hun vak, evenals de kandidaten die wij krijgen voorgesteld.

 De langdurige samenwerking is een wederzijds vertrouwen in elkaar. Fijn dat we dit al jaren doen samen!

Daisy

Wij maken al vele jaren naar tevredenheid gebruik van de diensten van 24/7 drive. 

Fijn om op deze manier een flexibele schil binnen ons bedrijf te hebben zodat wij gemakkelijk kunnen op- of afschalen als dat nodig is.

Erik

Wij werken al vele jaren samen met 24/7. Vaak bellen we erg ad-hok, ze proberen altijd een oplossing voor te dragen zodat de wagens weer snel bemand is. 

Verder hebben we enkele mensen van hun al geruime tijd bij ons rijden. Heel erg prettig voor ons zodat je snel kunt schakelen als er zich problemen met de planning voordoen je altijd een oplossing voor handen hebt. 

John