Over 24/7 drive

Het is onze drive om werkgevers en werknemers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met vestigingen door heel Europa zijn we gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE. We bieden opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en we verzorgen ook het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95.

Driven bij people

Altijd gaan voor toegevoegde waarde

Twentyfour seven. Net zoals transporteurs continu vooruit willen. En zoals chauffeurs het liefst op de weg zitten, is 24/7 drive gedreven om de allerbeste klik te maken. Dat schept een band, werkgeluk en meer dan tevreden opdrachtgevers en vrachtwagenchauffeurs.

Transport is onze expertise

Van bakwagen tot exceptioneel transport. Van de opleiding tot vrachtwagenchauffeur tot Code 95 bijscholing. Weten wat er speelt, maakt de weg vrij om echt meters te maken. Zodat een chauffeur op zíjn wagen rijdt. En een transportbedrijf dé oplossing heeft. Moeiteloos schakelen tussen de wensen van onze chauffeur en behoeften van de klant. Dat is mensenwerk, dat is onze drive.

Professionals in uitzendwerk

Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Roemenië, Litouwen, Polen en Bulgarije is Europa ons werkterrein. Ons doel is om grenzen te verleggen en om uit te blinken in resultaat. Gekwalificeerde chauffeurs die de benodigde talen machtig zijn en rijden om kwaliteit te leveren.

Chauffeur is collega

Het is onze ambitie om hét uitzendbureau voor chauffeus te blijven. Daarom steekt 24/7 drive veel tijd en energie in persoonlijk contact met onze chauffeurs. Onze intercedenten kennen je persoonlijk en zien je als collega. We willen precies weten wat je ambities en persoonlijke wensen zijn. Zo zorgen we voor een hechte band en betrokken chauffeurs. En op deze manier zijn we in staat om te bemiddelen in een baan als vrachtwagenchauffeur. Een job die honderd procent bij je past.

Verdieping in bedrijfscultuur

24/7 drive beschikt over vestigingen door heel Europa. Vanuit onze vestigingen werken we voor opdrachtgevers in al de genoemde landen. Onze vestigingsmanagers en medewerkers verdiepen zich grondig in de bedrijfscultuur en logistieke processen van opdrachtgevers. Zo spelen we in op specifieke wensen en zorgen we voor de juiste match met chauffeurs. We willen niet alleen een leverancier zijn, maar ook een samenwerkingspartner van onze relaties. En dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Internationale arbeidsbemiddeling

Als hét uitzendbureau voor chauffeurs staat 24/7 drive voor kwaliteit, professionaliteit en snelheid. Om deze belofte te waarborgen, hebben we meerdere vestigingen verspreid over héél Europa. Onze vestigingen in deze landen zijn als uitzendorganisatie gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling van vrachtwagenchauffeurs, monteurs, magazijnmedewerkers en productiekrachten.

Sluit je aan bij 24/7 drive

Vind jouw droombaan bij 24/7 drive en solliciteer in de hoogste versnelling!