Waarom 24/7 drive?

Bent u op zoek naar vakbekwaam personeel?

Bent u op zoek naar één of meerdere vakbekwame chauffeurs of logistiek medewerkers? 24/7 drive is hét uitzendbureau voor de transportsector. We zijn gespecialiseerd in het werven, selecteren, uitzenden en opleiden van vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE. Naast het uitzenden van chauffeurs kennen wij ook de weg in de logistieke wereld en zijn we actief in het werven, selecteren en uitzenden van logistiek medewerkers. Voor vaste, parttime en tijdelijke dienstverbanden hebben we de juiste chauffeur of logistiek medewerker in huis. Graag zetten we de voordelen op een rij.

Waar wij in uitblinken

Aanpakkers

Al onze medewerkers houden van aanpakken. We staan 24/7 voor u klaar.

Persoonlijk

We kennen iedere uitzendkracht persoonlijk. Zo weten we precies bij welke opdrachtgever zij het best passen.

Professioneel

24/7 drive voldoet aan alle eisen en we kennen de transportwereld. Onze klanten en onze uitzendkrachten tevreden maken, dat is onze drive.

Betrokkenheid en branchekennis

Onze medewerkers denken graag mee in het vinden van de juiste oplossing voor uw logistieke uitdaging. Als specialisten beschikken wij over actuele kennis van de transportbranche. We verdiepen ons grondig in de cultuur en logistieke processen van uw bedrijf. Het resultaat mag er zijn: de juiste match tussen de vraag naar en het aanbod van vakkundige chauffeurs. En dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Aanpakkers

Transport en logistiek zitten in het DNA van 24/7 drive. Medewerkers zijn afkomstig uit de transportwereld en kennen het klappen van de zweep in deze dynamische branche. We weten hoe belangrijk snelheid, nauwkeurigheid en daadkracht zijn voor logistieke processen. Daar spelen we op in met een hands-on aanpak en een no-nonsens werkmentaliteit. Ook bereikbaarheid is een cruciale factor. 24/7 drive is dag en nacht bereikbaar voor u. En lest best: met 12 vestigingen in Nederland, 4 in België en 1 in Duitsland zijn we altijd bij u in de buurt.

Binding met betrokken chauffeurs 

24/7 drive wil hét uitzendbureau voor chauffeurs blijven. Om deze ambitie te realiseren, is de binding met chauffeurs heel belangrijk. Onze medewerkers hechten veel waarde aan persoonlijk contact met chauffeurs. We zien uitzendkrachten als collega’s. De hechte band zorgt voor betrokken chauffeurs. Als opdrachtgever plukt u hier de vruchten van. 24/7 drive zorgt voor de juiste klik tussen vraag naar en aanbod van chauffeurs.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan