Sollicitatieprocedure

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij 24/7 drive?    

De collega’s van 24/7 drive willen jou graag beter leren kennen. Om jouw ideale baan als chauffeur te kunnen vinden, is die kennis erg belangrijk. We zijn niet alleen geïnteresseerd in je werkervaring als vrachtwagenchauffeur, maar we verdiepen ons ook in je wensen, behoeften en ambities.

Tussen het eerste contact met 24/7 drive en je eerste werkdag doorlopen we samen een aantal stappen. Graag lichten we deze stappen kort toe.

Stap 1: Inschrijving

Je schrijft je in via een sollicitatieformulier op onze website, via diverse jobboards of via social media. Ook is het nog mogelijk om, op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur, binnen te lopen op één van onze vestigingenVergeet dan niet een geldige legitimatie (paspoort of identiteitskaart), rijbewijs en een recent cv mee te nemen.

Stap 2: Kennismaking

Nadat we jouw inschrijving hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen met één van onze collega’s. We willen zo veel mogelijk van je weten: je opleiding, je werkverleden en jouw wensen voor een baan als fulltime of parttime vrachtwagenchauffeur. Op basis van deze informatie gaan we aan de slag om de juiste match te vinden. We kijken naar het vacatureaanbod én de bijbehorende opdrachtgever. De opdrachtgever moet immers wel passen bij wat jij zoekt. We bespreken vervolgens met jou of de baan je aanspreekt en of je op gesprek wil bij de opdrachtgever.

Stap 3: Voorstelronde bij werkgever

Als de openstaande vacature je aanspreekt, stellen we je graag voor aan de werkgever. We nemen contact op, bespreken je cv en geven toelichting op wat jij zoekt in je nieuwe baan. Is de werkgever enthousiast en mag je op gesprek komen? Dan helpen wij je graag bij de voorbereiding op dit gesprek. Je krijgt handige tips over hoe je een goede indruk achter laat om vervolgens aan de slag te kunnen.

Stap 4: De eerste werkdag

Is er een klik tussen jou en je toekomstig werkgever? Dan hopen we natuurlijk dat jij graag aan de slag wilt. Zo ja, dan regelen we dat je probleemloos aan je eerste werkdag kunt beginnen. Achter de schermen maken we je arbeidscontract in orde. Nadat we samen al het benodigde papierwerk in orde hebben gemaakt, kun jij direct aan de slag bij je nieuwe werkgever.

Ben je pas begonnen met je nieuwe baan, maar kom je er achter dat je toch niet helemaal op je plek zit? Geef dit dan gerust bij ons aan. Samen met een van onze collega's bespreek je waarom je niet op je plek zit. Wij gaan vervolgens graag op zoek naar een betere match.

Sluit je aan bij 24/7 drive

Vind jouw droombaan bij 24/7 drive en solliciteer in de hoogste versnelling!

 

Bekijk vacatures