Onze diensten

De transportwereld is een dynamische wereld. Het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door. Voor werkgevers én werknemers. 24/7 drive voelt zich thuis in de transportbranche en is op de hoogte van de laatste trends. We zijn dag en nacht in touw en 24/7 bereikbaar voor iedereen. Interesse in samenwerken? Vraag direct een offerte aan.

Werven, selecteren, opleiden en uitzenden van chauffeurs

24/7 drive brengt werknemers en werkgevers in de transportwereld en logistieke sector samen. We bieden meer dan een standaard uitzendbureau. We zijn dagelijks in de weer om geschikte werknemers te werven, te selecteren en uit te zenden. Daarnaast richten we ons op de opleiding en nascholing van vrachtwagenchauffeurs voor transport en logistiek. Hiervoor werken we samen met onze opleidingspartner TA Nederland.

Vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oost-Europa

In Nederland beschikken we over een landelijk dekkend netwerk aan vestigingen. Er is dus altijd een vestiging in de buurt. 24/7 drive is gevestigd in:

 • Apeldoorn
 • Den Bosch - mobiele vestiging
 • Heerenveen
 • Limburg - mobiele vestiging
 • Nijmegen
 • Roosendaal
 • Son
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Vlaardingen
 • Zaandam
 • Zeeland - mobiele vestiging

Naast Nederland is 24/7 drive ook in BelgiëDuitsland, Polen, Roemenië en Litouwen actief. Bekijk het volledige overzicht aan 24/7 drive vestigingen door héél Europa.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

247 drive biedt als full-service HR dienstverlener een totaaloplossing voor ieder vraagstuk op de arbeidsmarkt. Naast ons ijzersterke uitzendconcept, werving en selectie en onze opleidingstrajecten, bieden wij u ook een nieuw concept aan waarin wij uw organisatie op een andere manier ondersteunen bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Als RPO partner nemen wij een gedeelte van het werving en selectie proces voor u uit handen en kunt u gebruik maken van de modernste recruitment- en onboarding tools om sollicitanten zo snel mogelijk binnen uw organisatie te laten starten. Speciaal voor uw organisatie ontwikkelen wij een “werken bij” pagina waarmee uw organisatie in staat is geïnteresseerde kandidaten snel aan uw organisatie te binden. Snelheid in het sollicitatie proces is in de huidige arbeidsmarkt cruciaal. Ook kunnen wij uw organisatie ondersteunen met slimme marketingcampagnes waarmee we uw bedrijf nog beter onder de aandacht kunnen brengen.

 • Hoge kwaliteit tegen lagere kosten dan uitzenden
 • Geef uw werving een extra impuls middels onze RPO dienstverlening
 • Maak gebruik van de modernste recruitment- en onboardingtools
 • Full-Service HR Dienstverlening

Collega’s en samenwerking

Bij 24/7 drive is iedere uitzendkracht een collega. Al onze chauffeurs kennen we persoonlijk. Zo maken we de juiste match tussen vraag en aanbod. Als werkgever bent u dus verzekerd van de beste kandidaat. Voor fulltime en parttime banen. En voor korte en langere periodes. We werken graag intensief samen met opdrachtgevers. Zo houden we de kosten zo laag mogelijk. En waarborgen we een efficiënte planning.

Interesse in samenwerken? 

Graag maken we een afspraak om uw specifieke wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@247drive.nl.
Of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging

Wat klanten over ons zeggen

24/7 is een uitzendbureau waarbij je nog ècht contact hebt met de mensen die er werken. Alle intercedenten even gedreven in hun vak, evenals de kandidaten die wij krijgen voorgesteld.

 De langdurige samenwerking is een wederzijds vertrouwen in elkaar. Fijn dat we dit al jaren doen samen!

Daisy

Wij maken al vele jaren naar tevredenheid gebruik van de diensten van 24/7 drive. 

Fijn om op deze manier een flexibele schil binnen ons bedrijf te hebben zodat wij gemakkelijk kunnen op- of afschalen als dat nodig is.

Erik

Wij werken al vele jaren samen met 24/7. Vaak bellen we erg ad-hok, ze proberen altijd een oplossing voor te dragen zodat de wagens weer snel bemand is. 

Verder hebben we enkele mensen van hun al geruime tijd bij ons rijden. Heel erg prettig voor ons zodat je snel kunt schakelen als er zich problemen met de planning voordoen je altijd een oplossing voor handen hebt. 

John