Onze diensten

Wat 24/7 voor uw bedrijf kan betekenen

Het is onze drive om werkgevers en werknemers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met vestigingen door heel Europa zijn we gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE en logistiek medewerkers.

Waarom 24/7 drive

Aanpakkers

Al onze medewerkers houden van aanpakken. We staan 24/7 voor u klaar.

Persoonlijk

We kennen iedere chauffeur persoonlijk. Zo weten we precies bij welke opdrachtgever zij het best passen.

Professioneel

24/7 drive voldoet aan alle eisen en we kennen de transportwereld. Onze klanten en onze chauffeurs tevreden maken, dat is onze drive.

Werven, selecteren, opleiden en uitzenden van chauffeurs

24/7 drive brengt werknemers en werkgevers in de transportwereld en logistieke sector samen. We bieden meer dan een standaard uitzendbureau. We zijn dagelijks in de weer om geschikte werknemers te werven, te selecteren en uit te zenden. Daarnaast richten we ons op de opleiding en nascholing van vrachtwagenchauffeurs voor transport en logistiek. Hiervoor werken we samen met onze diverse opleidingspartners.

Vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oost-Europa

In Nederland beschikken we over een landelijk dekkend netwerk aan vestigingen. Er is dus altijd een vestiging in de buurt. Bekijk hier welke vestiging het dichtste bij uw bedrijf gevestigd is. Naast Nederland is 24/7 drive ook actief en gevestigd in België, Duitsland, Polen, Roemenië, Litouwen en Bulgarije.

Recruitment Process Outsourcing

247 drive biedt als full-service HR dienstverlener een totaaloplossing voor ieder vraagstuk op de arbeidsmarkt. Naast ons ijzersterke uitzendconcept, werving en selectie en onze opleidingstrajecten, bieden wij u ook een nieuw concept aan waarin wij uw organisatie op een andere manier ondersteunen bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Als RPO partner nemen wij een gedeelte van het werving en selectie proces voor u uit handen en kunt u gebruik maken van de modernste recruitment- en onboarding tools om sollicitanten zo snel mogelijk binnen uw organisatie te laten starten. Speciaal voor uw organisatie ontwikkelen wij een “werken bij” pagina waarmee uw organisatie in staat is geïnteresseerde kandidaten snel aan uw organisatie te binden. Snelheid in het sollicitatie proces is in de huidige arbeidsmarkt cruciaal. Ook kunnen wij uw organisatie ondersteunen met slimme marketingcampagnes waarmee we uw bedrijf nog beter onder de aandacht kunnen brengen.

  • Hoge kwaliteit tegen lagere kosten dan uitzenden
  • Geef uw werving een extra impuls middels onze RPO dienstverlening
  • Maak gebruik van de modernste recruitment- en onboardingtools
  • Full-Service HR Dienstverlening

Vraag vrijblijvend meer informatie aan