Werken bij 24/7 drive 

Word jij onze nieuwe collega?

Bij 24/7 drive zijn we altijd op zoek naar collega's die het chauffeursvak begrijpen en die het verschil kunnen maken. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Staat hier voor jou geen interessante vacature tussen? Stuur ons gerust een open sollicitatie. Net als transport zijn wij continu in beweging en op zoek naar nieuwe gedreven collega's.

Bekijk hieronder alle interne vacatures:

Word jij, net als wij,  ook enthousiast als je chauffeurs een toffe nieuwe baan kunt geven? Kom dan bij ons werken!...

Word jij, net als wij, ook enthousiast als je chauffeurs een toffe nieuwe baan kunt geven? Kom dan bij on...

Onze HR-organisatie is gespecialiseerd in het werven, selecteren, opleiden en uitzenden van personeel in de transport...

Word jij, net als wij, ook enthousiast als je chauffeurs hun droombaan kunt geven? Kom dan bij ons werken! 1ToDrive i...

Vind jij een droombaan voor een Trucker? Word jij, net als wij, ook enthousiast als je chau...

Word jij, net als wij, ook enthousiast als je chauffeurs een toffe nieuwe baan kunt geven?Kom dan bij ons wer...

Vind jij als Tukker de juiste Trucker? Word jij, net als wij, ook enthousiast als je chauffeurs ee...

Wij zijn wij? 24/7 Chauffeursdiensten is hét uitzendbu...


Wat zeggen onze collega's over 24/7 drive

"Ik werk graag bij 24/7 drive omdat het heel afwisselend is, geen dag is hetzelfde. Het ene moment maak ik de administratie in orde, het andere moment help ik een chauffeur om zijn droombaan te vinden. Bij 24/7 vind ik de vrijheid om hierin mijn eigen keuzes te maken!"

Ronald, Intercedent vestiging Limburg

"Vanaf het allereerste moment dat ik binnen stapte bij 24/7 drive voelde het als thuis komen, dat is nooit meer veranderd! Ook al groeit het bedrijf met zijn tijd mee, behoudt het nog steeds zijn 'familie gevoel'. Het is oprecht de leukste werkgever uit mijn carrière."

Marsha, Intercedent vestiging Son

"24/7 drive is een warm bad waar je je vanaf dag één thuis voelt. De werkzaamheden zijn heel afwisselend en uitdagend en dat maakt het juist zo leuk. De organisatie is continu in ontwikkeling en daardoor groei jij ook in je functie. Het is niet voor niets dat ik hier al jaren met veel plezier werk!"

Birgit, Marketing en Communicatie


Sluit je aan bij 24/7!

Heb je een vraag over een van onze vacatures? Of staat jouw droombaan er niet tussen maar denk je wel heel goed bij ons bedrijf te passen? Neem dan contact op met onze afdeling P&O of stuur een open sollicitatie.