Logistiek medewerker gezocht?

Bent u op zoek naar logistiek medewerkers? Als hét uitzendbureau voor de transport en logistiek zijn we gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van logistiek medewerkers.

Waarom 24/7 drive

Aanpakkers

Al onze medewerkers houden van aanpakken. We staan 24/7 voor u klaar.

Persoonlijk

We kennen iedere chauffeur persoonlijk. Zo weten we precies bij welke opdrachtgever zij het best passen.

Professioneel

24/7 drive voldoet aan alle eisen en we kennen de transportwereld. Onze klanten en onze uitzendkrachten tevreden maken, dat is onze drive.

EU-personeel

Om aan de behoefte van de logistieke branche te kunnen voldoen, werven wij logistiek personeel ook vanuit onze vestigingen in Polen, Roemenië, Bulgarije en Litouwen. Hiermee hebben wij een groot netwerk aan professioneel logistiek personeel.

24/7 drive is NEN-gecertificeerd en aangesloten bij de ABU. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@247drive.nl of 0499-470495.

24/7 bereikbaar én altijd in de buurt

Met 12 vestigingen in Nederland, 4 vestigingen in België en 1 vestiging in Duitsland is 24/7 drive altijd in de buurt. Om de juiste match te maken tussen uw bedrijf en onze logistiek medewerkers, verdiepen wij ons grondig in uw bedrijfscultuur en logistieke processen. De transport- en logistieke sector heeft een 24 uurseconomie. Vanzelfsprekend spelen we daar op in. Voor opdrachtgevers zijn we dag en nacht bereikbaar. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Video recruitment

Met Cammio video recruitment maakt 24/7 drive het mogelijk om buitenlandse kandidaten op afstand te bereiken, zodat het wervings- en selectieproces versneld wordt en er een beter visueel profiel geschetst kan worden. Op deze manier weten we de juiste match te maken voor diverse opdrachtgevers uit de transport- en logistieke sector.

Maak direct een persoonlijke afspraak 

Logistiek medewerker nodig? Direct of op korte termijn? Graag maken we een afspraak om uw specifieke wensen te bespreken. Vul onderstaand formulier in, stuur een mail naar info@247drive.nl of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan