Werken bij 24/7 drive 

Staat de vacature die je zoekt er niet tussen of wil je een open sollicitatie doen? Dat kan natuurlijk altijd! We gaan graag met nieuw talent in gesprek. Stuur je cv naar werkenbij@247drive.nl en we nemen spoedig contact met je op. 

Wil je lekker vooruit in jouw carrière? Met een baan die bij je past? Een baan waar je een bak energie van krijgt? Kom dan bij ons werken! Want één ding...

Driven by people.

Het is onze drive om de juiste match te maken tussen werkgevers en werknemers in de transport en logistieke wereld. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zijn gedreven door mensen want we weten dat juist zij het verschil kunnen maken. Maak jij graag het verschil en heb jij de drive om bij ons te komen werken? Doe een open sollicitatie en neem contact met ons op!

Wat collega's zeggen over 24/7 drive

"Ik werk graag bij 24/7 drive omdat het heel afwisselend is, geen dag is hetzelfde. Het ene moment maak ik de administratie in orde, het andere moment help ik een chauffeur om zijn droombaan te vinden. Bij 24/7 vind ik de vrijheid om hierin mijn eigen keuzes te maken!"

Ronald, Vestigingsmanager Limburg

"Vanaf het allereerste moment dat ik binnen stapte bij 24/7 drive voelde het als thuis komen, dat is nooit meer veranderd! Ook al groeit het bedrijf met zijn tijd mee, behoudt het nog steeds zijn 'familie gevoel'. Het is oprecht de leukste werkgever uit mijn carrière."

Marsha, Intercedent vestiging Son

"24/7 drive is een warm bad waar je je vanaf dag één thuis voelt. De werkzaamheden zijn heel afwisselend en uitdagend en dat maakt het juist zo leuk. De organisatie is continu in ontwikkeling en daardoor groei jij ook in je functie. Het is niet voor niets dat ik hier al jaren met veel plezier werk!"

Birgit, Marketing en Communicatie

Sluit je aan bij 24/7 drive

Heb je een vraag over een van onze vacatures? Of staat jouw droombaan er niet tussen maar denk je wel heel goed bij ons bedrijf te passen? Neem dan contact op met onze afdeling P&O of stuur een open sollicitatie.