Voor werkgevers

Bent u op zoek naar vakbekwaam personeel?

De vraag naar professionele vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel is hoger dan ooit tevoren. 24/7 drive zoekt de verbinding tussen vraag en aanbod door het werven van chauffeurs en logistiek personeel door heel Europa. We beschikken over een uitgebreid netwerk van vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel waardoor we de hoge vraag en eisen binnen de markt het hoofd kunnen bieden. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen!

Ik zoek een chauffeur

Is uw bedrijf op zoek naar een ervaren chauffeur? Als hét uitzendbureau voor chauffeurs zijn we gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van vakbekwame chauffeurs.

Lees meer

Ik zoek logistiek medewerkers

Bent u op zoek naar logistiek medewerkers die van aanpakken weten? Naast chauffeurs zijn we ook gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van vakbekwaam logistiek personeel.

Lees meer

Recruitment Process Outsourcing 

24/7 drive biedt als full-service HR dienstverlener een totaaloplossing voor ieder vraagstuk op de arbeidsmarkt. Naast ons ijzersterke uitzendconcept, kunt u bij ons ook terecht voor Recruitment Process Outsourcing.

Lees meer

Onze diensten

De transportwereld is een dynamische wereld. Het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door. Voor werkgevers én werknemers. 24/7 drive voelt zich thuis in de transportbranche en is op de hoogte van de laatste trends. We zijn dag en nacht in touw en 24/7 bereikbaar voor iedereen

Lees meer

Waarom 24/7?

Bent u op zoek naar één of meerdere vakbekwame chauffeurs? 24/7 drive is hét uitzendbureau voor de transportsector. Voor vaste, parttime en tijdelijke dienstverbanden hebben we de juiste chauffeur in huis. Samenwerken met 24/7 drive is een goede keuze. Graag zetten we de voordelen op een rij.

Lees meer

Vacature aanmelden

Zoekt u als opdrachtgever of transporteur een vakbekwame chauffeur? Met behulp van het contactformulier meldt u razendsnel een vacature aan bij 24/7 drive. Als de aanmelding verstuurd is, neemt de dichtstbijzijnde vestiging zo snel mogelijk contact op om uw vacature en bijbehorende wensen te bespreken.

Lees meer

Onze keurmerken

24/7 drive is ABU lid en NEN 4400-1 gecertificeerd. De WKA-verklaring van 24/7 drive geeft u zekerheid over de afdracht van o.a. sociale premies. Daarnaast staat 24/7 drive ingeschreven in het Register Normering Arbeid.

Lees meer

Veelgestelde vragen 

We begrijpen het als u vragen heeft over onze diensten. Lees daarom de meest gestelde vragen van andere opdrachtgevers. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Vraag vrijblijvend meer informatie aan